



IGCS 2024 Preliminary Program at a Glance October 16-18, 2024, Dublin

	Master Session	Surgical Session	Ancillary Program
Session Types:	Plenary Session	Postgraduate Education	Networking Event
	IGCS Poster Talk Session	Workshop	Industry Symposium
			Tickets available for purchase

during registration. Tuesday, October 15, 2024 Time (Dublin) The Liffey A Wicklow 1 Start - End **Nursing Symposium** 9:00 AM 12:30 PM (09:00 AM - 12:30 PM) 2024 IGCS-IGCAN Gynecologic Cancer **Survivor-Caregiver Summit** (09:30 AM - 4:20 PM) 12:30 PM 4:20 PM Wednesday, October 16, 2024 Time (Dublin) The Liffey B The Liffey A Auditorium Start - End 7:30 AM 8:30 AM Registration Open & Exhibition Networking **Opening Ceremony** 8:30 AM 9:00 AM Plenary 01: 9:00 AM 10:30 AM **Oral Abstract Presentations** (90 min) Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds 11:30 AM 10:30 AM **Presidential Invited Guest Speaker** 11:30 AM 12:00 PM (30 min) 12:00 PM 12:15 PM Transition Break Sponsored Session 01 Sponsored Session 02 12:15 PM 1:45 PM (not included in the main event CME/CPD credit) (not included in the main event CME/CPD credit) Transition Break 1:45 PM 2:00 PM **Cervical Cancer Master Session: IGCS Poster Talks 01** 2:00 PM 3:15 PM **Moving Forwards** (75 min) (Part I, 75 min) Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds 3:15 PM 4:15 PM 4:15 - 4:45 PM Cytoreductive Surgery and HIPEC - Getting It **Cervical Cancer Master Session:** Right (30 min) 4:15 PM 5:30 PM **Moving Forwards** Transition Break 5:00 - 5:30 PM (Part II, 75 min) Uterus Sarcoma Guidelines Improve Our Routine Practices (30 min) Welcome Reception 5:30 PM 7:00 PM





Time (Dublin) Auditorium The Liffey B The Liffey A Start - End 7:30 AM 8:00 AM 07:30 - 08:30 **Early Career Workshop** Unveiling the Every Woman Study™: (60 min) 8:00 AM 8:30 AM Low- and Middle-Income Edition Results (30 min) IGCS 2024 Business Meeting 8:30 AM 9:00 AM (30 min) Plenary 02: Oral Abstract Presentations 9:00 AM 9:30 AM (30 min) Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds 9:30 AM 10:15 AM 10:15 - 11:00 AM **Uterine Transposition** (45 min) **Ovarian Cancer Master Session:** 10:15 AM 12:15 PM Transition Break The Era of Targeted Therapies 11:30 AM - 12:15 PM What's on the Horizon for Gynae Cancer Diagnosis (45 min) Transition Break 12:15 PM 12:30 PM Sponsored Session 03 Sponsored Session 04 12:30 PM 2:00 PM (not included in the main event (not included in the main event CME/CPD credit) CME/CPD credit) Transition Break 2:00 PM 2:15 PM **Presidential Plenary** 2:15 PM 3:00 PM (45 min) 3:00 PM 4:00 PM Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds **Plenary 03: Oral Abstract Presentations** 4:00 PM 5:00 PM (60 min) **Mastermind Pint Meetup** 5:00 PM 6:00 PM Ticket IGCS Guinness Networking Event at Guinness Storehouse, Gravity Bar 8:00 PM





Friday, October 18, 2024

Time (Dublin) Start - End		Auditorium	The Liffey B	The Liffey A
8:45 AM	10:45 AM	9:00 - 10:45 AM Vulvar/Vaginal Cancer Master Session: State of Art (105 min)	8:45 - 9:45 AM How I Manage Surgical Complications (60 min)	
			Transition Break 10:00 - 10:45 AM Managing Difficult Symptoms – Palliative Care (45 min)	
10:45 AM	11:30 AM	Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds		
11:30 AM	12:30 PM	Endometrial Cancer Master Session: Changing the Landscape (Part I, 60 min)	Featured Surgical Films (60 min)	
12:30 PM	12:45 PM		Transition Break	
12:45 PM 2:15 PM	2:15 PM 2:30 PM		Sponsored Session 05 (not included in the main event CME/CPD credit) Transition Break	Sponsored Session 06 (not included in the main event CME/CPD credit)
2:30 PM	3:30 PM	Endometrial Cancer Master Session: Changing the Landscape (Part II, 60 min)	IGCS Poster Talks 02 (60 min)	
3:30 PM	4:00 PM		Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds	
4:00 PM	5:30 PM	Plenary 04: Oral Abstract Presentation (90 min)		