IGCS 2025 A CAPE TOWN

IGCS 2025 Preliminary Program at a Glance November 5-7, 2025, Cape Town, South Africa Master Session Session **Education Session** IGCS Poster Talk **Tumor Board** Seminal Research Findings Types: Regional Society Session Surgical Session Industry Symposium Tuesday, November 4, 2025 Time (Cape Town) Start - End The Verve Meeting Room 11 9:00 AM - 12:00 PM 12:00 PM 9:00 AM **Nursing Workshop** (3 hr) 1:00 - 4:00 PM 1:00 PM 4:00 PM Journal Publication Workshop (3 hr) Wednesday, November 5, 2025 Meeting Room 11 Hall A&B Hall C The Verve Start - End 8:30 AM Registration Open & Exhibition Networking 8:00 AM **Opening Ceremony** 8:30 AM 9:00 AM Plenary 01: Oral Abstract Presentations 9:00 AM 10:00 AM (60 min) 10:00 AM 10:30 AM Presidential Invited Guest Speaker (30 min) Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds 10:30 AM 11:15 AM **Endometrial/Uterine Cancer** Palliative Care Workshop **Surgical Session 01** 11:15 AM 12:45 PM **Master Session** (90 mins) (90 mins) (90 mins) Transition Break 12:45 PM 1:00 PM Industry Sponsored Symposium 02 (not included in the main event Industry Sponsored Symposium 01 1:00 PM 2:20 PM (not included in the main event CME/CPD credit) CME/CPD credit) Transition Break 2:20 PM 2:30 PM Vulvar Cancer Master Session **Tumor Board** Survivorship Care Workshop 2:30 PM 3:30 PM (60 mins) (60 min) (60 min) Coffee Break, Exhibition Networking & Poster Rounds 4:15 PM 3:30 PM **Presidential Plenary & Awards** 4:15 PM 5:30 PM (75 min)

Welcome Reception

5:30 PM

